Strehim Dhe Transferimi
Kbrs Tp Bebek Side Menu Bottom
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Top
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle

Adres: ht. Biray Mustafa Sk. 11/A Lefkoa - Qipros Veriore
Tel: +90 533 875 5333
Gjat procesit ju mund t keni t gjitha llojet e reduktimin e stresit dhe t negociuar nj rehati me pes yje dhe komoditetin e hotelit ton, avantazhi TRNC e malore dhe pikpamjet e detit unike, ju gjithashtu mund t gjeni nj pushim.

Shrbimet tona;
  • 2 rrumbullakt - bileta udhtim pr fluturime direkte.
  • Lishi 2 nga 5 yje t mundshm strehim gjysm-bord n hotel.
  • Airport mirpritur dhe transporti do t pajisen me t gjitha tona t qendrs s shrbimit ton.

TRNC Erdhi;
  • Fluturimi i specifikuar dit, avioni duhet t bhet t paktn 2 or para kohs s nisjes n aeroport.
  • prve karts s identitetit ose pasaports TRNC t identifikohesh pr identifikimin e ndonj kart identiteti.
  • certifikata e lindjes e personit q do t bj t sigurt fluturimi sht e nevojshme pr t kryer ann e tyre.
  • N mnyr q t prdorin telefonat e tyre mobil ekzistuese n ishull duhet t jet e hapur pr prdorim ndrkombtar.
  • Familje dhe jasht vendit pr t br, kur ju vijn n TRNC do t'ju lejoj t flas krkimin tuaj linjat m t lir pri-pejd n zon mund t merret leht.
  • terapeutike absolute duhet t sillen n prov e dshiruar.

Z. dhe Znj: HBsAg, HIV, anti-HCV

Ndrsa futja e testeve t bra m par.
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Zbatohet Pr T Cilin IVF
Steriliteti (shterpsi) mund t jet pr shkak t grave ose burrave. Ndonjher problemi sht i vendosur n t dy ifteve. Sot, metoda m t avancuara trajtim zbatohet pr zgjidhjen e problemit t...
Kbrsta Tp Bebek Button
M Shum