Kıbrısta Tüp Bebek Photo Frame
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Bottom
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Top
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrısta Tüp Bebek Photo Frame
Zbatohet Për Të Cilin IVF
Steriliteti (shterpësi) mund të jetë për shkak të grave ose burrave. Ndonjëherë problemi është i vendosur në të dy çifteve. Sot, metoda më të avancuara trajtim zbatohet për zgjidhjen e problemit të...
Kıbrısta Tüp Bebek Button
Më Shumë
Me zhvillimin e teknologjisë rrjedhin nga embrionet, në fertilizimi in vitro trajtim (vezë pllenohet) që embrioni biopsi metodë duke punuar nga laboratori gjenetik qeliza për vajzat (XX kromozome) ishin meshkuj (kromozomet XY) quhet gjetur se procesin e përzgjedhjes gjinore.
Kıbrısta Tüp Bebek Button
Më Shumë
Përzgjedhja Gjinore
Kıbrısta Tüp Bebek Photo Frame
Zhvillimi i vezëve, një shumëllojshmëri të barnave janë përdorur për zhvillimin e vezoreve, vezë dhe më shumë. gratë shpesh përcakton off një kohë cikël prej rreth 15 vezë, por vetëm një vezë zhvillon. Të cilat përcaktojnë se sa vezë
Kıbrısta Tüp Bebek Button
Më Shumë
Procedura E IVF
Kıbrısta Tüp Bebek Photo Frame
Dhurimi Veza, trajtim të kancerit të tilla si rrezatimi apo kimioterapi, faktorët hormonal, menopauza e hershme, menopauza kirurgjike, gratë nuk mund të jetë nëna e arsyeve, të tilla si një donator (donator) rrjedh nga vezët e fekonduara me spermë të marra nga gratë e embrionit është transferuar pastaj në grua.
Kıbrısta Tüp Bebek Button
Më Shumë
Dhurim Veza
Kıbrısta Tüp Bebek Photo Frame
Analiza Spermë (Spermiogram) vjen në fillim të testeve në varfëri. Sperm Prodhimi i duhanit, alkoolit, nxehtësia, droga, dhe shumë faktorë të tjerë, të tilla si infeksionet nuk ndikojnë në analizën normale e mostrave duhet të përsëritet të paktën dy herë me një interval prej një muaji. Problemi Ifertilite është zbuluar në analizën e një njeriu e spermës, një ekzaminim...
Kıbrısta Tüp Bebek Button
Më Shumë
Steriliteti Trajtimi

Adresë: Şht. Biray Mustafa Sk. 11/A Lefkoşa - Qipros Veriore
Tel: +90 533 875 5333