Qipros Veriore
Kbrs Tp Bebek Side Menu Bottom
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Top
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle

Adres: ht. Biray Mustafa Sk. 11/A Lefkoa - Qipros Veriore
Tel: +90 533 875 5333
North Qipro sht ishulli i tret m i madh n Mesdhe. zgjeruar n veri t ishullit n afrsi t bregut dhe malet e ka quajtur Mountain Five Finger pr shkak t paraqitjes pes kresht. Klima mesdhetare mbizotron n Qipro. Summers jan t nxeht dhe e that, dimrat jan t but dhe me shi. temperaturat mesatare jan 20-30 C n ver, n dimr varion midis 5-15 C.

Popullsia e prgjithshme e ishullit sht rreth 900,000. deri n 350,000 t popullsis i takon Republiks Turke t Qipros Veriore. Qyteti m i madh sht Nicosia, kryeqyteti i t dy segmenteve. Nicosia, me nj vij n mes ndan pjest turke e greke.

Qytetrimet q kan ln ktu vepra t ndryshme n mnyr efektive n Qipro. Ky qytetrim i, egjiptian, asirian qytetrimit grek, persiane mund t konsiderohet. Dominon rendin mesjetare e kandidatve t nominuar pr disa punimeve n qytetrimin perndimor, sidomos kisha sht ln. Nj pjes e ksaj kishe konvertuar n xhami gjat periudhs osmane, n qoft se nj pjes sht e paprekur. Gjithashtu gjat ksaj periudhe ende disa xhami, tyrbe dhe dervishve llozha, banja, bujtina, pallate dhe kshtjella jan ndrtuar. Me kto karakteristika, Qiproja sht si nj przierje e qytetrimeve.

Histori t pasur e saj, natyrn dhe t gzojn nj pushim t plot n parajs ton ishullin e turizmit me nj klim t but sht e ndryshme.
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Zbatohet Pr T Cilin IVF
Steriliteti (shterpsi) mund t jet pr shkak t grave ose burrave. Ndonjher problemi sht i vendosur n t dy ifteve. Sot, metoda m t avancuara trajtim zbatohet pr zgjidhjen e problemit t...
Kbrsta Tp Bebek Button
M Shum