Preimpantasyo Metoda diagnoza gjenetike, familja e smundjeve gjenetike q nuk i prgjigjen trajtimeve q iftet jopjellor apo familje sht nj metod shqyrtimi q u mundson atyre pr t arritur nj fmij t shndetshm duke prdorur metodn IVF. Kto embrionet q jan gjenetikisht t embrionet e shndetshme q rrjedhin nga iftet shqyrtuar teknik individuale ndryshon nga embrioni gjenetikisht t parregullt dhe nna sht transferuar embrioneve gjetur t jet normale.

PGT-s ka tre prdorimet kryesore. E para nga kto jan gra duke luftuar pr t krijoj me IVF n mosh t vjetr. Prqindja e vezve prmbajn rregullim kromozomale, sidomos nga mosha 37 rritet n nj norm t caktuar dhe embrioneve jonormale me fekondimin e ktyre vezve mund t ndodh. Mosha e avancuar n kryerjen e embrionit shqyrtimit grat q kan IVF me PGD n rritjen e normave t shtatznis, duke e vendosur embrionin n mitr t normave normale dhe t ult jan n rnie.

Prdorimi i dyt i hapsirs PGT jan iftet prsritura IVF t cilt nuk mund ta konceptoj. pas IVF korrente dshtimet jan t ngjar t jet i embrioneve jonormale. Kto grupe t prcaktuar embrionet jonormale dhe gjenetikisht normal Pal embrionet dhe nj rritje n normat e shtatznis me transferimin e embrioneve normale sht dhn.

Zona e tret PGT sht grat q kan dshtime t prsritura. sidomos nse shtatznia ka ndodhur pr shkak t embrioneve jonormale mund t jen t dobishme PGD ult.

Edhe n vendin ton shihet shpesh para diagnostikimit shtatznis s smundjeve gjenetike si talasemia dhe anemi drapr qeliz ai gjithashtu mund t jet themeluar nga PGD.
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Prenatal Gjen Tarama
Kbrs Tp Bebek Side Menu Bottom
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Top
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle

Adres: ht. Biray Mustafa Sk. 11/A Lefkoa - Qipros Veriore
Tel: +90 533 875 5333
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Zbatohet Pr T Cilin IVF
Steriliteti (shterpsi) mund t jet pr shkak t grave ose burrave. Ndonjher problemi sht i vendosur n t dy ifteve. Sot, metoda m t avancuara trajtim zbatohet pr zgjidhjen e problemit t...
Kbrsta Tp Bebek Button
M Shum