Metoda Preimpantasyon diagnoza gjenetike, familja nuk prgjigjet pr trajtime t aplikuara ndaj smundjeve gjenetike ose iftet jopjellor me familjet e IVF hetuara duke prdorur metodn e sigurimit t on ata n nj fmij t shndetshm. Embrionet jan shqyrtuar nj nga nj n artin e ifteve q jan embrionet gjenetikisht embrione t shndetshme gjenetikisht abnormale jan ndar dhe nna e ardhshme sht gjetur t jet normale embrione jan transferuar.

Fush e madhe PGT i prdorimit sht 3. I pari sht q kan t bjn me grat e moshuara u prpjekur t krijoj me IVF. vez me rregullime kromozomale, sidomos nga mosha 37 sht n rritje dhe se nj sasi e caktuar e parave dhe embrioneve jonormale vez pllenohet mund t ndodh. IVF me shfaqjen e embrionit PGD m von n jet, grat q normalisht bhet me vendosjen e embrioneve n mitr, duke rritur normat e shtatznis dhe normat m t ulta jan ulur.

PGD aplikacionet IVF nonpregnant gra jan prsritur n ifte prdor dyt. Behind embrionet abnormale jan t ngjar t prsriten dshtimet IVF. Ky grup i embrioneve normale n ifte dhe prcaktimin e embrioneve t parregullt dhe rritjen e normave t shtatznis jan dhn nga transferimi i embrioneve gjenetikisht normale.

Prdorimi i tret PGT i zons s grave aborteve t prsritura. Embrionet PGD sht formuar nga nj shtatzni normale, veanrisht pr shkak se abortet mund t jen t dobishme.

Ne gjithashtu do t jen t shpeshta smundjet gjenetike si talasemia dhe anemi drapr qeliz t diagnostikuar para shtatznis mund t vihet n PGD.
Przgjedhja Gjinore
Kbrs Tp Bebek Side Menu Bottom
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Top
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle
Kbrs Tp Bebek Side Menu Middle

Adres: ht. Biray Mustafa Sk. 11/A Lefkoa - Qipros Veriore
Tel: +90 533 875 5333
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Kbrsta Tp Bebek Photo Frame
Zbatohet Pr T Cilin IVF
Steriliteti (shterpsi) mund t jet pr shkak t grave ose burrave. Ndonjher problemi sht i vendosur n t dy ifteve. Sot, metoda m t avancuara trajtim zbatohet pr zgjidhjen e problemit t...
Kbrsta Tp Bebek Button
M Shum