Sperma për burra (spermë) nuk mund të spermës. Në këtë rast, me gjilpërën Nga tërhequr testis (TESA) ose marrjen (TESE) spermatozoidet pjesshme ne te pranuara. Marrë nga spermatozoidi fekondon vezën, dhe shtatzënia mund të ndodhë edhe këtu. 'Sperm Donation', por për burrat, spermës nga koqe nuk mund të arrihen mund të konsiderohet.

Në këtë rast, nëse qendra të caktuara në botë, lëvizja, numri i produkteve të gatshme janë ruajtur dhe janë të konsiderohen të përshtatshme për të ruajtur të përdoret për të hetuar deformim. Ky proces quhet spermës banka kuruluşlarada. Operacioni magazinimit është kryer me anë të ngrirë. Transmetues si dhe vezë-studiuar teste microbial (HIV, Hepatiti B, C) për këtë qëllim, kryesisht nga Anglia, Danimarka dhe Shtetet e Bashkuara të përdorur produktet e përgatitura. Qendra është duke punuar me Bankën daneze CRYOS spermës.

Vezëve Mjeshtre para trajtimit eshte nisur procedurat Ndajshtuese ne trajtimin e dhurimit farës. Droga përdoret në trajtimin e drogës IVF konvencionale të përdorura për këtë qëllim. Në përgjithësi, cikli menstrual 2 hala janë pastaj shqyrtohen nga një mjek dhe të fillojnë duke e përplasur mesatarisht 10-14 ditë pas vezë të mbledhura madhësinë e të ardhurave. Kjo periudhë ndryshon sipas strukturës së vezores. Mbledhja Veza, fekondimi ndodh dhe pas qendrës së transferimit të embrionit. Transferohen në mbledhjen e vezëve zakonisht është 3 ditë. Ndonjëherë, transferimi mund të bëhet në 5 ditë.
Donacion Spermës
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Bottom
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Top
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kıbrıs Tüp Bebek Side Menu Middle

Adresë: Şht. Biray Mustafa Sk. 11/A Lefkoşa - Qipros Veriore
Tel: +90 533 875 5333
Kıbrısta Tüp Bebek Photo Frame
Kıbrısta Tüp Bebek Photo Frame
Kıbrısta Tüp Bebek Photo Frame
Zbatohet Për Të Cilin IVF
Steriliteti (shterpësi) mund të jetë për shkak të grave ose burrave. Ndonjëherë problemi është i vendosur në të dy çifteve. Sot, metoda më të avancuara trajtim zbatohet për zgjidhjen e problemit të...
Kıbrısta Tüp Bebek Button
Më Shumë